Eng

Resonoiva

RESONOIVA design tarjoaa teknologiaratkaisujen konseptisuunnittelua ja konsultointia  yrityksille, jotka haluavat tuotteistaan ihmisläheisiä ja saavutettavia.

RESONOIVA design aloitti vuonna 2013 yrityksenä, joka on erikoistunut uuden teknologian suomiin mahdollisuuksiin käyttöliittymissä ja sovelluksissa. Yhtiön perustaja Jukka Linjama on toiminut yli 25 vuotta teknologian kehitystyössä ensin tutkijana, sitten Nokian teknologiayksikössä,  ja viimeksi ollut keskeisessä roolissa startup-yritys Sensegin osakkaana ja teknologiajohtajana kehittämässä uudenlaista kosketusnäyttöjen tuntopalauteratkaisua mobiililaitteisiin.

Vuonna 2015 Resonoiva päätti keskittyä kehittämänsä Taikofon- äänituntumalaitekonseptin tuotteistukseen. Yhtiöön tuli lisää osakkaita, ja se vaihtoi nimensä heijastamaan uutta kasvu-uraa ja fokusta. Syntyi Flexound Systems Oy. RESONOIVA design jatkaa sen liiketoimintayksikkönä, joka tekee Flexoundin ydinliiketoimintaa tukevia akustiikkaan liittyviä toimeksiantoja ja design -yhteistyötä.

Resonoivan erityisosaamista on käyttöliittymien moniaistinen suunnittelu, esimerkiksi ääni- ja tuntopalautteen käyttö visuaalisen sisällön kanssa kokonaisvaltaisesti. Digitaalisen suunnittelun lisäksi tarjoamme myös akustiikan mallitus- ja suunnittelupalvelua.

Tavoittelemme ratkaisuja, joista käyttäjät sanovat että ne resonoivat — herättävät käyttäjissä positiivista vastakaikua.

Ajankohtaista

RESONOIVA design on nyt Flexound Systems Oy:n aputoiminimi ja akustiikkaan liittyvää suunnittelua tarjoava liiketoiminta-alue.

Resonoivan kehitttämästä konseptista syntynyt äänituntumalaite, Taikofon Therapy FeelSound player, on nyt valmis ja toimitukset alkoivat keväällä 2015.

Vieraile sivuilla  www.taikofon.fi  ja www.flexound.com seuraamassa, miten Resonoivan tarina jatkuu…

Inspiraatio

Haaste

Mahdollisuus

Resonoivan tavoitteena on tehdä teknologian arkikäytöstä ihmisen mittaista ja hauskaa!